Харесвам свинско, телешко, патешко, пуешко, пилешко.
Харесвам го на скара, задушено, изпечено, мариновано или просто със сол и черен пипер.
Харесвам сочни пържоли на тиган с ароматни билки и подправки.
Най-хубавото е, че когато имаш качествени продукти не е нужно да ползваш безброй други съставки, за да приготвиш перфектната пържола.
Достатъчно е да знаеш някои основни стъпки, както и какви подправки да съчетаваш с конкретния вид месо.
Специално за вас направихме практична статия, която за нула време да ви превърне в царе на пържолата.
Купете си хубав стек, добавете краве масло, чесън, сол и черен пипер.
Нагорещете тигана и запретнете ръкави, но преди това...
...прочетете всичко необходимо за вашите кулинарни авантюри ТУК. :)
Когато стане дума за храна, няма по-добър вариант от домашно приготвената! Поне това е моята представа.
Това са апетитно изглеждащите пържоли на Митака, който приложи съветите ни за изпичане на стека на тиган
А това са различните степени на изпичане на пържолата спрямо колко време ще ги държите на тигана. Ако не обичате алангле, вашата цел е 3 мин от всяка страна.
Бон апети!
Ще се радвам, ако споделите опита си, рецептите си или каквото ви дойде на ум! :)
Няма коментари:
Публикуване на коментар