Необходими продукти
- 300 гр готово за консумация месо по избор (аз използвах печени пилешки бутчета)
- 200 гр моркови
- 500 гр гъби
- 1 глава стар лук
- 2 щипки ситно нарязан пресен магданоз
- морска сол
- черен пипер
- кимион
- 30 мл зехтин
Начин на приготвяне
Гъбите, морковите и лука се нарязват и задушават до пълното им омекване.
Месото се накъсва на ситно и се прибавя към зеленчуците, още докато са на огъня.
Разбъркват се за 1-2 минути.
Изсипете всичко в дълбока купа и подправете с магданоза, солта, черния пипер, кимиона и зехтина.
Украсете със свеж магданоз.
Да ви е вкусно!:)
Няма коментари:
Публикуване на коментар