неделя, 19 януари 2014 г.

Рецепти. Пилешки дробчета с броколи, карфиол и моркови

Рецептата, която ще ви покажа днес, е много лесна за приготвяне.
Признавам, накрая няма много търговски вид, но пък лично на мен ми е много вкусно :)

Подходяща е за НВД диети, тъй като въглехидратите идват само от зеленчуците.
Добре е да консумирате топло.

Необходими продукти:
пилешки дробчета (показаните по-долу снимки са с 1 кг)
200 гр броколи
200 гр карфиол
200 гр моркови
сол
черен пипер
горчица
соев сос

Начин на приготвяне:
1. Измийте зеленчуците и ги нарежете. Сложете ги на загрят котлон да се задушават. Прибавете сол и други подправки на вкус.
2. След като поомекнат леко, прибавете пилешките дробчета, горчицата и соевия сос. Отново оставете да се задушават. Намалете температурата и бъркайте от време на време.
Задушавайте до кулинарна готовност - дробчетата да се сготвят добре, проверете като разрежете някое, ако не сте сигурни :)
БОН АПЕТИ!


Хранителен състав на цялото количество:
1390 ккал, 180.55 гр белтъчини, 49.68 гр въглехидрати, 50.08 гр мазнини

Няма коментари:

Публикуване на коментар