Менюто ми е разнообразно - телешко, пуешко, патешко, кокошка, агнешко, но едно от най-любимите ми е свинското.
Приготвям си го: смляно, на кайма; пържоли - с черен пипер; харесвам задушено с лук.
Рецептата, която ще ви покажа е в комбинация със зеленчуци и вкусна плънка от гъби и лук.
Лесна е и подходяща за всякакви режими, разбира се - ако ядете месо.
Необходими продукти:
- За шницелите: 2 бр. свински шницела, сол, черен пипер, кимион
- За плънката: 100 гр печурки, 100 гр стар лук, сол, червен пипер
- За гарнитурата: морков, тиквичка, зехтин, сол, копър, стръкче магданоз
Начин на приготвяне:
Може да видите всяка стъпка по приготовлението в bb-team: Пълнени свински шницели с гарнитура от хрупкави зеленчуци.
Да ви е вкусно!!!
Няма коментари:
Публикуване на коментар