четвъртък, 15 май 2014 г.

Рецепти. Пълнени свински шницели

Не е тайна, че обичам месо и ежедневно консумирам.
Менюто ми е разнообразно - телешко, пуешко, патешко, кокошка, агнешко, но едно от най-любимите ми е свинското.

Приготвям си го: смляно, на кайма; пържоли - с черен пипер; харесвам задушено с лук.
Рецептата, която ще ви покажа е в комбинация със зеленчуци и вкусна плънка от гъби и лук.

Лесна е и подходяща за всякакви режими, разбира се - ако ядете месо.

Необходими продукти:


  • За шницелите: 2 бр. свински шницела, сол, черен пипер, кимион
  • За плънката: 100 гр печурки, 100 гр стар лук, сол, червен пипер
  • За гарнитурата: морков, тиквичка, зехтин, сол, копър, стръкче магданоз

Начин на приготвяне:

Може да видите всяка стъпка по приготовлението в bb-team: Пълнени свински шницели с гарнитура от хрупкави зеленчуци.

Да ви е вкусно!!!








Няма коментари:

Публикуване на коментар