неделя, 27 юли 2014 г.

Рецепти. Пълнени чушки с паста от карфиол и пиле

Преди известно време ви показах бързите културистични сандвичета.

Днешната рецепта е със сходна комбинация.
Оказа се, че свареният карфиол е много вкусен с червен пипер и зехтин.

В един хубав ден имах по план пилешко месо и карфиол.
Бях изпекла месото, а карфиолът - сварен на пара.
Зеленчуците ми малееха (не знам защо, но винаги всичко ми малее:) ) и реших да добавя чушки.

Големи, зелени, свежи... Идеални за пълнене.
И рецептата за пълнените чушки просто се появи пред очите ми.

Необходими продукти:
За една порция


  • 400 г карфиол
  • 150 г пилешко месо от бут (без кожа)
  • 3 сурови зелени чушки
  • 20 мл зехтин
  • щипка сол
  • 2 щипки червен пипер

Да ви е вкусно! :)


Няма коментари:

Публикуване на коментар