Днешната рецепта е със сходна комбинация.
Оказа се, че свареният карфиол е много вкусен с червен пипер и зехтин.
В един хубав ден имах по план пилешко месо и карфиол.
Бях изпекла месото, а карфиолът - сварен на пара.
Зеленчуците ми малееха (не знам защо, но винаги всичко ми малее:) ) и реших да добавя чушки.
Големи, зелени, свежи... Идеални за пълнене.
И рецептата за пълнените чушки просто се появи пред очите ми.
Необходими продукти:
За една порция
- 400 г карфиол
- 150 г пилешко месо от бут (без кожа)
- 3 сурови зелени чушки
- 20 мл зехтин
- щипка сол
- 2 щипки червен пипер
Да ви е вкусно! :)
Няма коментари:
Публикуване на коментар