За кратък престой да свърша много неща.
Ето защо начините за приготвяне на месото, които избирам, са доста простички.
Такава е и днешната рецепта - Свински рулца с гъби и лук.
Ще дам ориентировъчни грамажи, всеки сам да прецени за колко гърла ще готви :) :) :)
Необходими продукти:
- свинско месо - шницели (5 бр)
- гъби (пресни) (200 гр)
- лук (1 голяма глава)
- горчица
- сол
- черен пипер
- червен пипер
- кимион
- Нарежете лука и гъбите и ги задушете. Подправете със сол, черен и червен пипер, кимион.
- Вземете шницел, намажете го с горчица, сложете от сместа и завийте на руло. За да не се развива по време на печене, промушете с клечка за зъби.
- Наредете шницелите в тава, предварително намазнена или покрита с хартия за печене. Намажете ги с горчица и сложете още лук
- Пекат се на 200 градуса до достигане на кулинарна готовност
Няма коментари:
Публикуване на коментар