петък, 21 февруари 2014 г.

Рецепти. Свински рулца с гъби и лук.

Тъй като се занимавам с няколко неща в различни области, предпочитам времето ми в кухнята да е оптимално и пълноценно.
За кратък престой да свърша много неща.
Ето защо начините за приготвяне на месото, които избирам, са доста простички.




Такава е и днешната рецепта - Свински рулца с гъби и лук.
Ще дам ориентировъчни грамажи, всеки сам да прецени за колко гърла ще готви :) :) :)

Необходими продукти:
  • свинско месо - шницели (5 бр)
  • гъби (пресни)  (200 гр)
  • лук (1 голяма глава)
  • горчица
  • сол
  • черен пипер
  • червен пипер
  • кимион
Начин на приготвяне:
  • Нарежете лука и гъбите и ги задушете. Подправете със сол, черен и червен пипер, кимион. 
  • Вземете шницел, намажете го с горчица, сложете от сместа и завийте на руло. За да не се развива по време на печене, промушете с клечка за зъби.
  • Наредете шницелите в тава, предварително намазнена или покрита с хартия за печене. Намажете ги с горчица и сложете още лук
  • Пекат се на 200 градуса до достигане на кулинарна готовност

Няма коментари:

Публикуване на коментар